Főoldal » Cikkek » Recept Sarok » Hidegtálak

Csokoládékrém

Csokoládékrém:

Hozzávalók:

10 dkg étcsokoládé ( Katica vagy party)

egy habtejszin (250 ml)

1 tojás sárgája

2 evőkanál porcukor

2 evőkanál kávé

Elkészítés:

Először a tejszint habbá verjük, majd hűtőbe tesszük.

A csokit gőz fölött felolvasztjuk. A tojás sárgát, a porcukrot és a kávét összekeverjük. Amikor a csoki elolvadt habverővel belekeverjük a masszát. Majd lehűtjük és belekeverjük a tejszínhabba. Poharakba tesszük.

Én dupla adagot szoktam csinálni és Maggle cukrászhabot szoktam használni.

Nagyon finom édesség :)

Kategória: Hidegtálak | Hozzáadta:: Babák (2013-03-08)
Megtekintések száma: 540 | Hozzászólások: 4 | Címkék (kulcsszavak): Csokoládékrém | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]