Főoldal » Cikkek » Recept Sarok » Hidegtálak |
Csokoládékrém
Csokoládékrém: Hozzávalók: 10 dkg étcsokoládé ( Katica vagy party) egy habtejszin (250 ml) 1 tojás sárgája 2 evőkanál porcukor 2 evőkanál kávé Elkészítés: Először a tejszint habbá verjük, majd hűtőbe tesszük. A csokit gőz fölött felolvasztjuk. A tojás sárgát, a porcukrot és a kávét összekeverjük. Amikor a csoki elolvadt habverővel belekeverjük a masszát. Majd lehűtjük és belekeverjük a tejszínhabba. Poharakba tesszük. Én dupla adagot szoktam csinálni és Maggle cukrászhabot szoktam használni. Nagyon finom édesség :) | |
Megtekintések száma: 581 | Hozzászólások: 4
| Címkék (kulcsszavak): |
Összes hozzászólás: 0 | |