A szolgáltatás

A szolgáltatás egyes elemei csak regisztrációval vehetők igénybe

A szolgáltatás jelenti a mosolygobabak.ucoz.hu alatt elérhető közösségi keretrendszert beleértve annak összes szolgáltatását és funkcióját. A szolgáltatást a Mosolygóbabák nyújtja, mellyel kapcsolatban megérted és elfogadod az alábbiakat:


(a) amennyiben regisztrálod magad a rendszeren, meg kell adnod egy felhasználó nevet, egy érvényes e-mail címet, valamint a regisztrációs folyamatban választanod kell egy jelszót;

(b) a jelszó titokban tartásáért te felelsz;

(c) a Mosolygóbabákat haladéktalanul értesíted a felhasználói azonosítóval történő minden jogosulatlan használatról;

(d) hozzájárulsz ahhoz, hogy a Mosolygóbabák kérése alapján bizonyos, korlátozott információt nyújtasz magadról (amely információnak időszerűnek, teljesnek és a valóságnak megfelelőnek kell lennie);

(e) ezt az információt fenntartod és frissíted annak érdekében, hogy időszerű, teljes és a valóságnak megfelelő legyen

(f) A Mosolygóbabák fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje azon felhasználókat, akik bármely más személy nevével,


Megértetted és hozzájárulsz ahhoz, hogy az ellenőrző e-mailt 24 órán belül megválaszold, ellenkező esetben a felhasználói státuszod törlésre kerülhet. Amint a Mosolygóbabák  tényleges tudomást szerez a vélelmezett félrevezető azonosító használatáról, a Mosolygóbabák jogosult a felhasználók hozzáférését az ellenőrzési folyamat lezárásáig korlátozni. A Mosolygóbabák nem tartozik felelősséggel ezen kötelezettség nem teljesítésével okozott hiányért vagy károkért.


Ezt meghaladóan megértetted és hozzájárulsz ahhoz, hogy valamennyi felhasználó adatait, beleértve a sajátodat is, a Mosolygóbabák összegyűjtse, és felhasználói jogosultságának azonosítása céljából azt a Mosolygóbabák-rendszerébe integrálja.Ezen adatokat a Mosolygóbabák 3. fél számára semmilyen körülmények között nem adja tovább.Tartalom
Teljes mértékben felelős vagy azért a tartalomért, amit a Mosolygóbabák szolgáltatás keretrendszerén belül megjelenítesz, ideértve a fényképeket, személyes adatokat, beszélgetéseket, személyes üzeneteket, és bármely tartalom következményeit is.Információink:

A mosolygobabak.ucoz.hu -n számos anyag és információ található (cikkek, internetes és más jellegű hivatkozások, képek, multimédiás eszközök, szószedetek stb). Felhívjuk figyelmüket, hogy anyagaink tájékoztató jellegűek, a könnyebb eligazodást, és a tájékozódást segítik.


Az oldalon elérhető bármely tartalom vagy szolgáltatás csak és kizárólag tájékoztató jellegű, a bárki számára elérhető, közkinccsé vált tudományos eredményeken túl. Szolgáltató által végzett vagy végeztetett próbák illetve tudományos kutatások nem szolgáltak alapul, és nem helyettesítheti az adott esetben szükséges, szakemberrel történő személyes konzultációt.

Adatvédelem

A Mosolygóbabák honlapjának oldalain található összes adat, versenykép, leírás, játék, tájékoztató szöveg, a Mosolygóbabák tulajdonát képezi. Ezek bármilyen jellegű felhasználása a tulajdonos hozzájárulása nélkül, a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után!

Elfogadási feltételek

A Mosolygóbabák oldalai, annak tartalmai, játékai, versenyképei, , vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek, ennek értelmében minden nemű másolása, és terjesztése kizárólag a főszerkesztő előzetes írásos engedélyével lehetséges.


Minden olyan ránk mutató hivatkozás alkalmazása ellen fellépünk, amely árt a Mosolygóbabák Oldal hírnevének és érdekeinek.

A Mosolygóbabák előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, átdolgozni, átruházni, terjeszteni, reprodukálni, vagy tárolni.
Kivétel ez alól, ha saját, személyes használatra - a szabad felhasználás körében - ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja, vagy kinyomtatja a felhasználó.

Átvett tartalom

A honlapon található külső hivatkozások követésével letöltött tartalom nem áll a Mosolygóbabák Oldal befolyása alatt. Az átvett tartalmak minden esetben forrásmegjelöléssel, a tulajdonosuk előzetes engedélyével kerülnek fel honlapunkra. A más oldalakról átvett információkért a Mosolygóbabák felelősséget nem vállal.
A Mosolygóbabák nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A Mosolygóbabák  nem tartozik felelősséggel azon esetleges károkért, amelyek a weboldalak illetve az adatbázis
·    használatával kapcsolatosak;
·    használatából, használatra képtelen állapotából származnak;
·    a weboldalak nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból keletkeznek;
·    az esetleges félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségekért;
·    vírusból vagy vonalhibából keletkeznek.


A Mosolygóbabák nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Mosolygóbabák  weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

 

Védjegyek

A Mosolygóbabák oldalairól más szolgáltatók által fenntartott oldalakra lehet átkerülni. Ezeken az oldalakon a Mosolygóbabák-nak semmilyen befolyása nincs az adatok kezelésével kapcsolatosan. Felhívjuk látogatóink figyelmét, ha ilyen oldalakra kattintanak, más szolgáltatók oldalaira kerülnek át! Az adatokat védeni kell a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, vagy törlés, illetőleg sérülés vagy megsemmisülés ellen.

Partnereink, együttműködésünk alatt, az adatkezelés során bármikor tájékoztatást kérhetnek, és ellenőrizhetik adataik tartalmát, bármikor kérhetik azok módosítását, megváltoztatását.