Főoldal » FAQ » GYIK [ Új kérdés ]A Mosolygóbabák oldal minden versenyében sorsolás útján kerülnek ki a győztesek, melyet egy Online sorsolóprogram használatával a RandomPicker segítségével végzünk.A sorsolások minden esetben rögzítve lesznek- bárki számára visszanézhető és hivatalos módon fognak megjelenni!

Így Nálunk minden versenyen minden nevező egyenlő esélyekkel indul, - ellenben más oldalakkal- ahol szülői zsűri választ osztályozás alapján vagy hasra ütésre, protekció alapján választanak az általuk legszebbnek ítélt gyermekek közül.

A Mosolygóbabák Oldal NEM RENDEZ LÁJK GYŰJTŐS ÉS SZAVAZÓS versenyeket!
A Mosolygóbabák Oldal versenyeire beküldött nevezési képeket közvetlen a honlapon már Ti is feltölthetitek!


A beküldött képek minden esetben egy szűrőn mennek át- és csak az adminisztrátorok által való ellenőrzés után kerülnek láthatóvá az oldalunkon!

Az ellenőrzés ideje maximum 48 órán belül megtörténik! Amennyiben 48 óra elteltével sem látod a képet kérünk töltsd fel újra, vagy küldd el e-mailben: mosolygobabak2012@gmail.comEmléklapok letöltéséhez rá kell kattintani jobb egér gombbal a képre, majd válaszd a  kép mentése más néven!

Ha nem adja ki elsőre, próbáld a kép másik pontján, mert be kell adnia ezt a lehetőséget!

A képeket tudjátok osztályozni, csillagozni, hozzá is tudtok szólni! Használjátok ki bátran!
IGEN! Sőt, kifejezetten Tőletek várjuk a kedvenc ételeiteket, legyen az hidegtál, szendvics, süti, főétel, vagy gyermekmenü....

Töltsük meg együtt tartalommal az oldalt!Hogyan tudod feltölteni a nevezési képet versenyeinkre?
  1. Válassz ki egy tetszőleges albumot,mondjuk a versenyképeknél
  2. Válaszd a Főoldal --> Fotóalbum menüpontot
  3. Majd jobb felső sarokban a Fotó hozzáadása gombot
  4. Válaszd ki a képet a számítógépedről
  5. Válaszd ki a kategóriát, melyik versenyünkre szeretnéd feltölteni a képet
  6. Írd be a gyermeked nevét a fotó elnevezése rovatba, mely meg fog jelenni a kép felett
  7. Kattints az anyag hozzáadása gombra

A rendszer automatikusan ezt fogja kiírni- NE IJEDJ MEG- mindent jól csináltál! :

Azon felhasználók csoportjához tartozol, akinek nem engedélyezett ez a művelet.
Minden kérdésben fordulj az oldal Adminjához.


Látni fogod, hogy a rendszer feltöltött egy fehér képet, és kiírja: Belépés megtagadva


Amint az adminisztrátorok ellenőrzik a feltöltött kép minőségét- 48 órán belül engedélyezik annak a rendszerben való megjelenését!

Ha 48 óra elteltével sem látod a nevezési képedet, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy küldd újra a képet! 

1. lépés
2. lépés
3. lépés
4. lépés
5. lépés


Természetesen minden ajánlást és ötletet szívesen fogadunk- azonban azok rövid határidőn belüli megjelenítésére biztosat nem vállalunk.

Igyekszünk megfontolni és lehetőségeinkhez mérten minél hamarabb megjeleníteni olyan cikkeket- érdekességeket- melyek olvasóinkat a leginkább érdeklik- és amint módunkban áll, természetesen megjelenítjük.

Ezen felül minden cikkhez hozzászólhatnak olvasóink, mindent értékelhetnek.

A Mosolygóbabák Oldalán bizonyos szolgáltatások Regisztrációhoz kötöttek.

Oldalunkat bárki látogathatja- bárki hozzászólhat cikkekhez - olvashatja E- Magazinunkat- és minden információ elérhető a vendégek számára is.

Kivételt képez ez alól a szépségverseny alá tartozó összes menüpont.

Szépségverseny nevezési képeit, a versenykiírásokat- az emléklapokat és okleveleket, valamint a nyerteseink listáját csak REGISZTRÁLT FELHASZNÁLÓK láthatják.

Miért:

A Mosolygóbabák oldal igyekszik a személyi jogok védelmében eljárni- így a gyermekekről feltöltött képeket és adatokat csak azon felhasználók számára teszi nyilvánossá/láthatóvá- akik regisztrált tagként vállalják magukat - a regisztrációs űrlapon bekért adatokat rendelkezésünkre bocsátják - így hozzájárulva ahhoz- hogy amennyiben panasz érkezik az oldalon való tevékenységével kapcsolatban- a Mosolygóbabák oldal fenntarthassa a jogot a tag törlésére- tiltására- figyelmeztetésére!

Megértéseteket köszönjük!
A Mosolygóbabák oldalán Belépéskor és amennyiben Vendégként használod az oldalt a Chat falon is be kell írni egy úgynevezett CAPTCHA kódot.

Ennek célja, hogy az oldalon ne fordulhasson elő, hogy élő látogatók helyett programok írják a tömeges hozzászólásokat vagy töltik le automatikusan az itt található tartalmakat.

Amennyiben regisztrált felhasználóként jársz az oldalon, ez esetben a CHAT falon NEM KELL Captcha kódot beírnod, és kényelmesen használhatod az oldal összes tartalmát- szólhatsz hozzá tartalmakhoz, véleményezhetsz cikkeket, vagy értékelheted a bejegyzéseket, képeket.