Főoldal » Cikkek » Recept Sarok » Főételek

TEPSIS HUS

TEPSIS HUS

Hozzávalók:

csont nélküli karaj,
1kg vöröshagyma,
zsemlemorzsa,
só,
tejföl,
reszelt sajt,
olaj a sütéshez

A karjt leszeleteljük,kiklopfpljuk,besózzuk,zsemlemorzsába forgatjuk,mindkét oldalát hirtelen forró olajban megsütjük,félretesszük. A tepsibe pici olajat öntünk,a megtisztított hagymát belekarikázzuk,rápakoljuk az előre megsütött husi szeleteket,egy nagy kupa tejfölt rákenünk a tetejére s a sütőbe toljuk közepes melegben (gázsütő kb 3-4 es) 25 percig sütjük.majd a reszelt sajtot ráolvaszjuk. Mellé törtkrumplit szoktam készíteni

Kategória: Főételek | Hozzáadta:: Babák (2013-03-08)
Megtekintések száma: 518 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]