Főoldal » Cikkek » Recept Sarok » Főételek

Szalonnás-zöldborsós szarvacska

Szalonnás-zöldborsós szarvacska

Hozzávalók: 30 dkg kolozsvári szalonna, 50 dkg zöldborsó, szarvacskatészta, hagyma, 2 fokhagyma, oregano, 1,5dl tejszín, 1,5dl marhahúsleves kocka, trappista sajt, liszt, petrezselyem.

 

Elkészítés: Szalonnát csíkokra vágod, serpenyőben kiolvasztod, hozzáadod a hagymát, fokhagymát, együtt pirítani. Lisszttel meghinteni, oregánoval fűszerezni. Felönteni marhahúslével, addig főzni, amíg besűrüsödik. Hozzáadjuk a tésztát, borsót, sóval borssal ízesítjük. Belekeverjük a tejszínt, 10 percig főzzük. Tálaláskor reszelt sajtot rakunk a tetejére.

Kategória: Főételek | Hozzáadta:: Babák (2013-03-08)
Megtekintések száma: 1593 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]