Főoldal » Cikkek » Recept Sarok » Főételek |
Szalonnás-zöldborsós szarvacska
Szalonnás-zöldborsós szarvacska Hozzávalók: 30 dkg kolozsvári szalonna, 50 dkg zöldborsó, szarvacskatészta, hagyma, 2 fokhagyma, oregano, 1,5dl tejszín, 1,5dl marhahúsleves kocka, trappista sajt, liszt, petrezselyem.
Elkészítés: Szalonnát csíkokra vágod, serpenyőben kiolvasztod, hozzáadod a hagymát, fokhagymát, együtt pirítani. Lisszttel meghinteni, oregánoval fűszerezni. Felönteni marhahúslével, addig főzni, amíg besűrüsödik. Hozzáadjuk a tésztát, borsót, sóval borssal ízesítjük. Belekeverjük a tejszínt, 10 percig főzzük. Tálaláskor reszelt sajtot rakunk a tetejére. | |
Megtekintések száma: 1652 | Helyezés: 0.0/0 |
Összes hozzászólás: 0 | |