Főoldal » Cikkek » Recept Sarok » Főételek |
Sült máj gombával:
Hozzávalók A gombát röviden, de gondosan megmossuk, lecsöpögtetjük, megtisztítjuk és szeletekre vágjuk. A májat megmossuk, szeletekre vágjuk és lisztbe forgatjuk. A hagymát megmossuk, és nagyon finom karikákra vágjuk. Az olajat fölforrósítjuk egy serpenyőben, a hagymakarikákat és a májszeleteket kb. 3 percig sütjük benne. Hozzáadjuk a gombát, és az egészet citromlével, a fűszerekkel és borssal ízesítjük. Az egészet fedő alatt, kis lángon még kb. 15 percig pároljuk. Ezután tányérokra szedjük és tálaljuk. Zsemlegombóc illik hozzá. | |
Megtekintések száma: 600 | Helyezés: 0.0/0 |
Összes hozzászólás: 0 | |