Ruff Nikoletta - Párkapcsolati tanácsadó, Mediátor


Munkám során azért teszek, hogy egy párkapcsolatból minél többet kihozhassanak a felek. Ne boruljon fel csak azért egy pár jövője, mert addig elbeszéltek egymás mellett, nem értették meg egymást, nem tudták kinek, mire lenne szüksége vagy egyszerűen hirtelen felindulásból így döntenek.


Mindig is azt vallottam, hogy addig nem szabad szétmenni, amíg meg nem tettünk mindent a kapcsolat megmentéséért, ha kell, akár külső segítséget kérve.


Szeretnék javítani a válási statisztikán, de ha "az van megírva”, hogy egy pár ne együtt folytassa az életét, akkor segítek, hogy méltó módon tudják elengedni egymást, különösen ahol már gyermek is van a családban, hiszen ők azok, akik aztán végképp nem tehetnek semmiről.

Küldetésem az, hogy minél több pár kapcsolatának a "megmentője” legyek és minél több gyermek cseperedjen fel Anya és Apa mellett is, egy CSALÁDban!!!

Ennek megvalósítására indítottam el az Előadások a CSALÁDokért, a válási statisztika javításáért elnevezésű programot, amiről információt -a résztvevők visszajelzéseit is- a honlapomon olvashat


Weboldalam: http://www.amediacio.hu